Skønhed uden grænser

 

Velkommen til MAKEUPs forunderlige verden! Dette er stedet for skønhedsinspiration og -eksperimenter, og en uendelig variation af produkter til at tilfredsstille selv den mest krævende smag. Mere end 340 millioner brugere fra forskellige lande køber årligt over 50 millioner varer på vores website. Vi lader vores kunder skifte mening og vi gør altid vores bedste for at gøre dem glade.

MAKEUP er allerede aktivt i 36 lande, herunder Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz og Storbritannien. Alle landene har værdsat vores salg af skønhedsvarer, hvor kunderne har fået en individuel behandling, højkvalitetsprodukter og en hurtig levering. Der skal ikke sættes grænser og barrierer for skønhed, så hver dag udvikler og udvider vi aktivt MAKEUP. Vi skaber et unikt skønhedsunivers.

 

Unikke Kollektioner

Mere end 3.000 brands og 164.000 produkter! Vores hold ved, hvad der er relevant nu til dags, og hvilke brands vil skabe begejstring blandt ægte skønheds- og parfumefanatikere. Vær klar til at opdage nye produkter, eksklusive lanceringer, sjældne dufte og verdens bedste brands. Dette er en ny mulighed for skønhedsartister for at eksperimentere og improvisere, ved hjælp af MAKEUPs brede produktudvalg der konstant udvides, og sætter de modigste idéer i gang.

 

Autentiske produkter

MAKEUP er autoriseret forhandler og arbejder i direkte kontakt med de mest luksuriøse brands. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique… Vi er stolte af at sige, at vi arbejder direkte sammen med officielle leverandører og kun tilbyder autentiske produkter.

 

Skønhed med komfort

Vi sparer tid, penge og indsats for vores kunders trættende shopping ved løbende at forbedre vores website. Ved hjælp af et smartphone-kamera og vores skønhedsscanner kan du finde produktet, du er interesseret i på MAKEUP på få sekunder. Træt af at spilde penge på ineffektive produkter som du ender med nærmest ikke at bruge? Vælg det rigtige produkt ved hjælp fra anmeldelser. Bare rolig, der er ingen grund til at lede i timevis online. Vores globale skønhedssamfund deler deres erfaring på vores website og hjælper dig til at gøre det rigtige valg. Vi har også skabt kundeservice fra ledende eksperter indenfor populære brands. For at få feedback skal du blot stille et spørgsmål på den relevante produktside. Effektivt bogholderi, pakning og ordrebehandling i varehusene, vores egen leveringsservice og parternskaber med ledende logistiske selskaber lader vores kunder let og hurtigt modtage deres ordrer. Vi sparer dig for tid, du kan bruge på vigtigere ting!

 

Ajourført med skønhedstrends

MAKEUP kender dine preferencer, tanker og drømme. Vores kunder modtager over 1 million gaver hvert år. Samples, miniaturer, sjældne dufttestere, specialtilbud og opgaver med gode præmier - vi arbejder altid på at opdage nye brands til dig og hjælpe dig med at finde dine favoritter!

 

MAKEUP Skønhedsklub

MAKEUP er en webgigant indenfor skønhed. Anmeldelser, farveprøver, tests, hemmeligheder og ekspertråd. Alt dette finder du i MAKEUP Skønhedsklub! Mere end 2 millioner Facebook-subscribers, mere end 600.000 Instagram-følgere, en Youtube-kanal, korte beskrivelser, skønhedsblog og mere end 2 millioner produktanmeldelser. Vi er stolte af at bygge en skønhedsskattekiste med et højt antal støtter.

Bliv en del af MAKEUP samfundet og skab skønhedshistorie med os!

KONTAKTER

VI ER ALTID KLAR TIL KONTAKT!

Du kan e-maile eller ringe til os
89 88 31 28 (vi taler engelsk)

Log in

Gendan adgangskode

vi ringer tilbage! (vi taler engelsk)