Skønhedsklub

Fødselsdagsgave

MAKEUP Skønhedsklub vil ikke gå glip af denne begivenhed! Vi har allerede forberedt en overraskelse - en fødselsdagsgave.

Hvad får du: en rabat på en ordre på din fødselsdag. Med 150,-kr eller mere i kurven får du 40,-kr i rabat; hvis du lægger en ordre på 500,-kr eller derover, får du yderligere 80,-kr som en gave. Fødselsdagsgaven fra os er gyldig sammen med øvrige specialtilbud og rabatter.

Hvad er påkrævet: : skriv din fødselsdag ind på din konto, accepter at modtage de tilknyttede nyhedsbreve (sektion “Håndter abonnementer”) og forvent at modtage vores lykønskningsbrev. Læg en ordre efter at have modtaget det, og bonussen vil blive udløst automatisk. Du behøver ikke at vise dit ID, når du modtager pakken med ordren - din registration er nok for os!

FAQ

Nytårsgave 

Vi fejrer nytår på vores måde! Vi husker datoen for din første ordre og vil lykønske dig på årsdagen.

Hvad du får: en af MAKEUPs gaveforslag. Det kan være tilbehør eller andre skønhedsprodukter.

Hvad kræves der: bare tilføj nogle produkter til kurven til en pris på 150,- kr  eller derover. Når ordren bliver lagt vil vores system tilbyde dig nogle gaver at vælge mellem. Gaven vil være tilgængelig op til 2 uger efter årsdagen. Husk at tilmelde dig til vores nyhedsbreve, så vi kan minde dig om gaven, der venter dig. Du kan kun få gaven én gang. Næste år er det en anden gave, der venter på det, hvilket er hvorfor du skal følge os og gøre vores verden endnu smukkere!

Personlig skønhedsguide

Dit look får hundredevis af likes, du er klar til forsiden ethvert øjeblik, du taler om nye trends med sikkerhed - og kan forudsige dem, du ved præcis hvilke læbestiftfarve, der bliver mest populær næste sæson, og du bruger den allerede! Det er ikke overraskende, for det er så let at holde styr på alle trends, når du læser MAKEUP Skønhedsklub-artikler!

Hvad får du: unikke anmeldelser af nye bestsellerprodukter, life hacks, og de seneste nyheder fra vores redaktion. Vores artikler vil hjælpe dig med at være oplyst om de seneste modetrends, så let som muligt.

Hvad kræves: bare bliv hos os og tjek vores blog og email-nyhedsbrevet. Vi arbejder konstant på at teste nye produkter og at følge med i den evigt foranderlige modeverden. Du kan være sikker på at en ny portion inspiration vil vente på dig hver uge.

Specialtilbud, rabatter og bonuser

Rabat på din favorit-foundation, gratis læbestift eller 1+1=3 særtilbud? Vi laver konstant overraskelser for alle medlemmer af MAKEUP Skønhedsklub. Få bonuser og gør plads i makeuptasken til nye skønhedsfavoritter!/p>

Hvad får du: ugentlige opsummeringer med et udvalg af “hotte” tilbud sendt til din mail.

Hvad kræves: indsæt din email i “Håndtér abonnementer”-sektionen på din konto. Vælg de notifikationer, du gerne vil modtage, og husk at tjekke din mail. Vi vil fortælle dig om interessante specialtilbud og hemmelige gaver, du kan få fra MAKEUP.

Interaktiv ønskeseddel

Når du scroller gennem makeup.dk er det slet og ret umuligt ikke at blive ramt af en ny skønhedsdrøm! Tilføj derfor endelig nye produkter til din ønskeseddel, og vi vil tage os af at gemme dem til dig. Med en ønskeseddel vil du altid vide, hvornår dine favorit-skønhedsprodukter er på lager igen, og vil aldrig gå glip af et specialtilbud på dine favoritprodukter.

Hvad får du: en uendelig personlig ønskeseddel med produkter som du gerne vil købe eller holde øje med. Vi sætter pris på din tid og vil sikre os at alle dine drømme bliver virkelighed!

Hvad kræves der: klik på hjertet ved siden af produktet du kan lide. Herefter er produktet automatisk tilføjet til dine “Favoritter”.

Ordrehistorik

Hvad var navnet på den fantastiske neglelak du købte for nogle måneder siden? Og hvad var farvenummeret på den nye foundation, du prøvede? Disse spørgsmål er ikke længere relevante, for med MAKEUP Skønhedsklub kan du altid tjekke din ordrehistorik!

Hvad får du: vi holder styr på en liste med alle dine ordrer. Du har let adgang til de produkter, du kunne lide, og har mulighed for at se opdateringer relateret til dem.

Hvad kræves der: før du tilføjer produkter til din kurv skal du sikre dig, at du er logget ind på din personlige konto. Det er alt! Herefter bliver alle dine ordrer gemt automatisk.

Bliv medlem af MAKEUP Beauty club og tilmeld dig vores nyhedsbreve

Log in

Gendan adgangskode

vi ringer tilbage! (vi taler engelsk)