Privatlivspolitik og cookies

1. Denne privatlivspolitik beskriver reglerne for behandling af personlige data indsamlet via onlinebutikken makeup.dk (herefter benævnt “onlinebutikken”).

2. Ejeren af onlinebutikken og dataadministrator er La MakeUp Sp. z o.o. med hovedkvarter i Warsaw (02-672), st. Domanevskaya 37, loc. 17.6, tilføjet til “register of entrepreneurs of the National Court Register” som vedligeholdes af District Court of the capital city of Warsaw, XII Commercial Department of the State Court Register under registreringsnummer KRS 0000587427, med en registreret startkapital på PLN 50,000, NIP: 5252636585, REGON: 363029583, herefter benævnt La MakeUp Sp. z o.o..

3. Persondata indsamlet af La MakeUp Sp. Z o.o. gennem onlinebutikken behandles i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af enkeltpersoner i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse Direktiv 95/46/EF (generel databeskyttelsesforordning), også kendt som GDPR.

4. La MakeUp Sp. z.o.o. handler med den største omhu for at respektere privatlivets fred for kunder, der besøger onlinebutikken.

 

§ 1 Typer af data, som behandles, formål og retsgrundlaget for behandlingen.

 

1. La MakeUp Sp. z.o.o. indsamler information om enkeltpersoner engageret i lovlige handlinger som ikke er relateret til deres aktiviteter og enkeltpersoner som udøver erhvervs- eller professionelle aktiviteter på deres vegne og enkeltpersoner, der repræsenterer juridiske enheder eller organisatoriske enheder, som ikke er juridiske enheder, der er juridisk tildelt juridisk handleevne, i det følgende samlet benævnt kunderne.

2. Kundernes persondata indsamles under følgende omstændigheder:

a. registrering af en konto i onlinebutikken med henblik på at oprette en individuel konto og administrere denne konto. Retsgrundlag: nødvendigheden af at udføre kontrakten om levering af kontotjenesten (Artikel 6 (1) (b) af GDPR);

b. Afgivning af bestilling i onlinebutikken med henblik på at udføre salgs- og købsaftalen. Retsgrundlag: nødvendigheden af at afslutte og udføre salgs- og købsaftalen (Artikel 6 (1) (b) af GDPR);

c. abonnering på nyhedsbrevet (Newsletter ) for at udføre kontrakten, hvis genstand er den elektroniske ydelse. Retsgrundlag: samtykke til brug af data underlagt leveringen af nyhedsbrevstjenesten (Artikel 6 (1) (b) af GDPR);

3. Ved oprettelse af en konto i onlinebutikken, oplyser kunderne:

a. e-mail adresse;

b. detaljer om bopælsadresse:

i. postnummer og by;

ii. land (stat);

iii. gade og husnummer/lejlighedsnummer;

c. fornavn og efternavn;

d. telefonnummer;

4. Ved oprettelse af en konto i onlinebutikken angiver kunden ved egen hjælp et individuelt kodeord for at opnå adgang til kontoen. Kunden kan ændre dette kodeord senere under vilkårene beskrevet i §6.

5. Ved afgivelse af en bestilling i onlinebutikken, oplyser kunderne følgende persondata:

a. e-mail adresse;

b. detaljer om bopælsadresse:

i. postnummer og by;

ii. land (stat);

iii. gade og husnummer/lejlighedsnummer;

c. fornavn og efternavn;

d. telefonnummer.

6. For enkeltmandsvirksomheder udvides omfanget af indsamlet data til at inkludere:

a. virksomhedsnavn;

b. CVR-nummer.

7. Ved anvendelse af nyhedsbrev tjenesten oplyser kunden udelukkende en e-mail adresse.

8. Når online butikkens hjemmeside benyttes kan yderligere information blive indsamlet, i særdeleshed: IP-adressen tildelt kundens computer internetudbyderens eksterne IP-adresse, domænenavn, browsertype, tilgang tidspunkt, operativsystem.

9. Side Navigationsdata kan også blive indsamlet fra kunderne inklusiv information om links og hvilke links kunderne beslutter at klikke på eller andre aktiviteter udført i onlinebutikken. Retsgrundlag: legitim interesse (Artikel 6 (1) (f) af GDPR) bestående i at facilitere brugen af tjenester leveret elektronisk og forbedre funktionaliteten af disse tjenester.

10. For at fastslå, efterforske og håndhæve krav, kan nogle personlige data, leveret af kunden, blive behandlet som led i brugen af funktionaliteten i onlinebutikken, såsom: navn, efternavn, data om brug af tjenester, hvis kravene skyldes den måde, hvorpå kunden bruger tjenester, andre data, der er nødvendige for at bevise, at kravet eksisterer, herunder omfanget af den lidte skade. Retsgrundlag – en legitim interesse (Artikel 6 (1) (f) af GDPR), som består af at etablere, forfølge og håndhæve krav og forsvare sig mod krav i sager ved domstole og andre statslige myndigheder.

11. Afgivning af personlige data til La MakeUp Sp. Z o.o. er frivillig, i forbindelse med de indgåede salgs- og købsaftaler eller levering af tjenester via online butikkens hjemmeside, dog med forbehold for, at manglende levering af de data, der er angivet i formularerne under registreringsprocessen, forhindrer registrering og oprettelse af en kundekonto.

 

§ 2 Hvem overføres eller betros persondata til, og hvor længe opbevares de?

 

1. Kundernes persondata overføres til de serviceudbydere La MakeUp Sp. z o.o. anvender i driften af onlinebutikken, til at sende markedsføringsmateriale og vise målrettet reklame hvor vi har dit samtykke eller på anden måde har tilladelse til det. Tjenesteudbydere, som persondata overføres til, afhængigt af kontraktlige arrangementer og omstændigheder, er underlagt instruktionerne fra La MakeUp Sp. Zoo. as to the purposes and methods of processing these data (processors) or they independently define the purposes and methods of their processing (administrators).

a. Databehandlere. La MakeUp Sp. Zoo. anvender leverandører, der kun behandler personoplysninger efter anmodning fra La MakeUp Sp. Z o.o. Disse omfatter blandt andre udbydere af hosting tjenester, marketingsystemer, systemer til analyse af trafik i onlinebutikken, systemer til analyse af effektiviteten af marketingkampagner;

b. Administratorer. La MakeUp Sp. Z o.o. anvender leverandører, der ikke udelukkende handler efter instruktionerne og selv sætter mål og metoder for brug af Kunders persondata. De tilbyder elektroniske betalings- og banktjenester.

2. Beliggenhed. Tjenesteudbydere er hovedsageligt baseret i Polen og andre lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

3. Kundernes persondata opbevares:

a. Hvis grundlaget for behandlingen af personoplysninger er samtykke, behandles kundernes personoplysninger af La MakeUp Sp. Z o.o. så længe samtykket ikke tilbagekaldes, og efter tilbagekaldelse af samtykket i en periode svarende til forældelsesfristen for krav, der måtte rejses af La MakeUp Sp. Zoo. og hvad der kan rejses imod ham /hende. Medmindre andet er fastsat i en særlig bestemmelse, er forældelsesfristen seks år, og for krav om periodiske ydelser og krav i forbindelse med virksomhedsdrift - tre år.

b. Hvis grundlaget for databehandlingen er opfyldelse af kontrakten, så behandles kundernes personoplysninger af La MakeUp Sp. Z o.o. så længe det er nødvendigt for at opfylde kontrakten, og derefter i en periode svarende til forældelsesfristen. Medmindre andet er fastsat i en særlig bestemmelse, er forældelsesfristen seks år, og for krav om periodiske ydelser og krav i forbindelse med virksomhedsdrift - tre år.

4. Hvis et køb foretages i onlinebutikken, kan persondata, afhængigt af Kundens valg, overføres til følgende enheder for at kunne levere de bestilte varer:

a. et kurérfirma alt efter tilfældet;

5. Hvis kunden vælger betaling via Adyen-platformen, overføres hans personlige data i det omfang, det er nødvendigt for betalingen, til Adyen N.V., en virksomhed, der er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 34259528, og som har sæde i Amsterdam, Holland og vil blive behandles i overensstemmelse med GDPR og gældende hollandsk privatlivs lovgivning. Hvis kunden vælger betaling via PayPal-platformen, overføres hans personlige data i det omfang, det er nødvendigt for betalingen til PayPal.

6. Navigationsdata kan bruges til at give kunderne bedre service, statistisk dataanalyse og tilpasning af onlinebutikken til kundernes præferencer, samt til administration af onlinebutikken.

7. I tilfælde af at Kunden abonnerer på nyhedsbreve til sin e-mailadresse, vil La MakeUp Sp. Z o.o. vil sende elektroniske beskeder, der indeholder kommerciel information om kampagner og nye produkter, der er tilgængelige i onlinebutikken.

8. I tilfælde af en anmodning afgiver La MakeUp Sp. Z o.o. personoplysninger til autoriserede statslige myndigheder, især til organisatoriske enheder i anklagemyndigheden, politiet og Datatilsynet.

 

§ 3 Cookiemekanisme, IP-adresse

 

1. Onlinebutikken bruger små filer kaldet cookies. De er lagret af La MakeUp Sp. Z o.o. på slutenheden af den person, der besøger onlinebutikken, hvis webbrowseren tillader det. En cookie fil indeholder normalt navnet på det domæne, den kommer fra, dens "udløbstid" og et individuelt, tilfældigt udvalgt nummer, der identificerer denne fil. Oplysninger indsamlet ved hjælp af denne type fil hjælper med at justere de produkter, der tilbydes af La MakeUp Sp. Z o.o. til individuelle præferencer og reelle behov hos folk, der besøger onlinebutikken. De giver også mulighed for at udvikle generel statistik over besøg på de præsenterede produkter i onlinebutikken.

2. La MakeUp Sp. Zoo. bruger to typer cookies:

a. Sessionscookies: efter afslutningen af en browsersession eller slukning af computeren, slettes de gemte oplysninger fra enhedens hukommelse.

b. Permanente cookies: de gemmes i hukommelsen på kundens slutenhed og forbliver der, indtil de slettes eller udløber.

3. La MakeUp Sp. Zoo. bruger egne cookies til følgende formål:

a. autentificering af kunden i onlinebutikken og sikring af kundens session i onlinebutikken (efter at have logget ind), hvilket gør, at kunden ikke behøver at indtaste login og adgangskode igen på hver underside af onlinebutikken;

b. analyse og research samt publikums revision, især for at generere anonym statistik, der hjælper med at forstå, hvordan kunderne bruger online butikkens hjemmeside, hvilket gør det muligt at forbedre dens struktur og indhold.

4. La MakeUp Sp. Zoo. bruger eksterne cookies til at:

a. indsamle generelle og anonyme statistiske data via Google Analytics analytiske værktøjer (ekstern cookie administrator: Google LLC, baseret i USA);

b. præsentere “Reliable Certificate Regulations” via webstedet betrouwbaarregulamin.pl (administrator af eksterne cookies: Rzetelna Grupa sp.z o.o. baseret i Warszawa)

5. Cookie-mekanismen er sikker for onlinebutik kundernes computere. Det er især ikke muligt for virus eller anden uønsket software eller ondsindet software at komme ind på kundernes computere på denne måde. Men i deres browsere har kunderne mulighed for at begrænse eller deaktivere adgangen af cookies til computere. Hvis du bruger denne mulighed, vil brugen af onlinebutikken være mulig, bortset fra funktioner, der i sagens natur kræver cookies.

6. Se venligst følgende links for at finde ud af, hvordan du kan ændre indstillingerne for populære webbrowsere i brugen af cookies:

a) Internet Explorer browser;

b) Microsoft EDGE browser;

c) Mozilla Firefox browser;

d) Chrome og Chrome mobile browser;

e) Safari og Safari mobile browser;

f) Opera browser.

 

7. La MakeUp Sp. z o.o. kan indsamle klienters IP-adresser. En IP-adresse er et nummer, der er tildelt computeren benyttet af en besøgende i onlinebutikken af en internetudbyder. IP-nummeret giver dig adgang til internettet. I de fleste tilfælde tildeles den dynamisk til computeren, dvs. den ændrer sig hver gang du opretter forbindelse til internettet. IP-adressen bruges af La MakeUp Sp. z o.o. ved diagnosticering af tekniske problemer med serveren, oprettelse af statistiske analyser (f.eks. ved at bestemme fra hvilke regioner vi registrerer flest besøg), som information, der er nyttig til at administrere og forbedre onlinebutikken, samt til sikkerhedsformål og mulig identifikation af uønskede automatiske programmer til visning af indhold, der belaster onlinebutikkens server.

8. Onlinebutikken indeholder links og henvisninger til andre hjemmesider. La MakeUp Sp. Z o.o. er ikke ansvarlig for de regler for beskyttelse af privatlivets fred, der gælder for dem.

§ 4 De registreredes rettigheder

1. Ret til at trække samtykke tilbage – retsgrundlag: art. 7 sek. 3 GDPR.

a. Kunden har ret til at tilbagekalde ethvert samtykke givet af La MakeUp Sp. Z o.o.

b. Tilbagetrækning af samtykke træder i kraft fra tidspunktet for tilbagetrækning af samtykke.

c. Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke den behandling, der udføres af La MakeUp Sp. Z o.o. i overensstemmelse med loven før den trækkes tilbage.

d. Tilbagetrækning af samtykke medfører ingen negative konsekvenser for kunden, men det kan forhindre yderligere brug af tjenester eller funktionaliteter, som La MakeUp Sp. Z o.o. ifølge loven kun kan bevidne med samtykke.

2. Ret til at gøre indsigelse mod databehandling – retsgrundlag: art. 21 GDPR.

a. Kunden har, til enhver tid, ret til – af årsager relateret til kundens særlige situation – at gøre indsigelse mod behandlingen af dennes personoplysninger, herunder profilering, om La MakeUp Sp. Z o.o. behandler sine data ud fra en legitim interesse, f.eks. markedsføring af La MakeUp Sp. Z o.o., føre statistik over brugen af individuelle funktioner i onlinebutikken og lette brugen af onlinebutikken, samt en tilfredshedsundersøgelse.

b. Fratræden i form af en e-mail fra at modtage markedsføring meddelelser vedrørende produkter eller tjenester vil betyde, at kunden gør indsigelse mod behandlingen af sine personoplysninger, herunder profilering til disse formål.

c. Hvis kundens indsigelse viser sig at være berettiget, og La MakeUp Sp. Z o.o. ikke vil have andet retsgrundlag for behandling af personoplysninger, slettes kundens persondata, hvis behandling der er gjort indsigelse mod fra kunden.

3. Retten til at slette data (“retten til at blive glemt”) - retsgrundlag: art. 17 GPDR.

a. Kunden har ret til at anmode om sletning af alle eller nogle personlige data.

b. Kunden har ret til at anmode om sletning af personoplysninger, hvis:

i. personoplysninger er ikke længere nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller behandlet;

ii. kunden trak sit udtrykkelige samtykke tilbage i det omfang, hvori personoplysninger blev behandlet baseret på kundens samtykke;

iii. kunden gjorde indsigelse mod brugen af sine data til markedsføringsformål;

iv. personoplysninger behandles ulovligt;

v. personoplysninger skal fjernes for at overholde den juridiske forpligtelse i henhold til unionsretten eller loven i den medlemsstat, hvortil La MakeUp Sp. Z o.o. er underlagt;

vi. personoplysninger er blevet indsamlet i forbindelse med udbud af informationssamfundstjenester.

c. På trods af anmodningen om sletning af personoplysninger, i forbindelse med indsigelse eller tilbagetrækning af samtykke, kan La MakeUp Sp. Z o.o. opbevare visse personoplysninger i det omfang, behandlingen er nødvendig for at etablere, hævde eller forsvare krav, samt for at opfylde en retlig forpligtelse, der kræver behandling i henhold til EU-retten eller lovgivningen i en medlemsstat, som La MakeUp Sp. Zoo. er underlagt. Dette gælder især for personoplysninger, herunder: navn, efternavn, e-mailadresse, som er data opbevaret med henblik på behandling af klager og krav relateret til brugen af La MakeUp Sp. z o.o., eller yderligere bopælsadresse/korrespondance adresse, ordrenummer, som er data opbevaret med henblik på behandling af klager og krav i forbindelse med indgåede salgskontrakter eller levering af tjenesteydelser.

4. Ret til at begrænse databehandling – retsgrundlag: art. 18 GDPR.

a. Kunden har ret til at kræve, at behandlingen af hans personoplysninger begrænses. Ved indsendelse af en anmodning, samt under afventning af dens behandling, forhindres brugen af visse funktioner eller tjenester, hvis brug vil involvere behandling af data, der er omfattet af anmodningen. La MakeUp Sp. Z o.o. vil ikke sende nogen beskeder, herunder markedsføring meddelelser.

b. Kunden har ret til at anmode om begrænsning af brugen af personoplysninger i følgende tilfælde:

i. når kunden sætter spørgsmålstegn ved rigtigheden af sine personlige data – så La MakeUp Sp. Z o.o. begrænser deres brug i den tid, der er nødvendig for at verificere rigtigheden af data, men ikke længere end i 7 dage;

ii. når behandlingen af data er ulovlig, og i stedet for at slette dataene, anmoder kunden om begrænsning af deres brug;

iii. når personoplysninger ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller brugt, men de er nødvendige for kunden til at etablere, hævde eller forsvare krav;

iv. når kunden har gjort indsigelse mod brugen af sine data - så sker begrænsningen i den tid, der er nødvendig for at overveje, om det skyldes den særlige situation - beskyttelsen af kundens interesser, rettigheder og friheder vejer tungere end de interesser, som administrator varetager ved behandling af kundens personoplysninger.

5. Retten til adgang til data – retsgrundlag: art. 15 GDPR.

a. Kunden har ret til at få bekræftelse fra administrator om han behandler personoplysninger, og hvis dette er tilfældet, har kunden ret til:

i. få adgang til sine personlige data;

ii. indhente oplysninger om formålene med behandlingen, kategorier af personoplysninger, der behandles, modtagere eller kategorier af modtagere af disse data, den planlagte opbevaringsperiode for kundens data eller kriterierne for fastsættelse af denne periode (når det ikke er muligt at angive den planlagte periode for databehandling), om kundens rettigheder i henhold til GDPR og retten til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden, om kilden til disse data, om automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, og om de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes ifm. med overførsel af disse data uden for Den Europæiske Union;

iii. få en kopi af sine personlige data.

6. ret til berigtigelse af data – retsgrundlag: art. 16 GDPR.

a. Kunden har ret til at anmode administratoren om øjeblikkeligt at berigtige sine personlige data, der er forkerte. Under hensyntagen til formålene med behandlingen har den registrerede ret til at anmode om at supplere ufuldstændige personoplysninger, herunder ved at indsende en yderligere erklæring, sende anmodningen til e-mailadressen i overensstemmelse med §7 i fortrolighedspolitikken.

7. Retten til dataportabilitet – retsgrundlag: art. 20 GDPR.

a. Kunden har ret til at modtage sine personlige data, som han har givet til Administratoren, og derefter sende dem til en anden persondataadministrator efter eget valg. Kunden har også ret til at anmode om, at persondata sendes af administrator direkte til en sådan administrator, hvis det er teknisk muligt. I dette tilfælde vil administratoren sende kundens persondata i form af en csv-fil, som er et almindeligt anvendt, maskinlæsbart format, der gør det muligt at sende de modtagne data til en anden persondataadministrator.

8. I tilfælde af at kunden har rettigheder som følge af ovenstående rettigheder, vil La MakeUp Sp. Z o.o. imødekomme anmodningen eller nægte at efterkomme den med det samme, dog senest inden for en måned efter modtagelsen. Men hvis La MakeUp Sp. Z o.o. ikke vil være i stand til at imødekomme anmodningen inden for en måned, vil La MakeUp Sp. Z o.o. imødekomme den inden for de næste to måneder samt informere kunden på forhånd inden for en måned efter modtagelsen af anmodningen – om den påtænkte forlængelse af fristen og dens årsager.

9. Kunden kan indgive klager, forespørgsler og anmodninger til administratoren vedrørende behandlingen af personoplysninger og udøvelsen af kundens rettigheder.

10. Kunden har ret til at kræve fra La MakeUp Sp. Zoo. stiller kopier af standard kontraktklausuler til rådighed ved at rette henvendelsen på den måde, der er angivet i §7 i fortrolighedspolitikken.

11. Kunden har ret til at indgive en klage til formanden for Persondatabeskyttelse Kontoret vedrørende krænkelse af hans rettigheder til beskyttelse af personoplysninger eller andre rettigheder givet i henhold til GDPR.

 

§ 5 Sikkerhedsstyring – adgangskode

 

1. La MakeUp Sp. Z o.o. giver kunderne en sikker og krypteret forbindelse ved overførsel af persondata og ved login på kundekontoen på hjemmesiden. La MakeUp Sp. Z o.o. bruger et SSL-certifikat udstedt af en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed og kryptering af data sendt over internettet.

2. I tilfælde af at Kunden, der har en konto i onlinebutikken, har mistet sin adgangskode, giver onlinebutikken mulighed for at generere en ny adgangskode. La MakeUp Sp. Z o.o. sender ikke en påmindelse om adgangskode. Adgangskoden gemmes i databasen i en krypteret form på en måde, der forhindrer læsningen af den. For at generere en ny adgangskode skal du angive din e-mailadresse i formularen, der er tilgængelig under linket "Glemt adgangskode", som findes ved siden af kontologin-formularen i onlinebutikken. Den nye adgangskode vil automatisk blive sendt til den e-mailadresse, der blev angivet under registreringen eller gemt i den sidste ændring af konto profilen.

3. La MakeUp Sp. Z o.o. sender aldrig nogen korrespondance, herunder elektronisk korrespondance, med en anmodning om at oplyse loginoplysninger - især adgangskoden - til kundens konto.

 

§ 6 Ændringer af fortrolighedspolitikken

 

1. Privatlivspolitikken kan ændre sig, hvilket La MakeUp Sp. Z o.o. vil informere kunderne om 7 dage i forvejen.

2. Send venligst eventuelle spørgsmål vedrørende privatlivspolitikken til: [email protected]

3. 3. Dato for sidste ændring:  08/09/2022.

 

Mandag - fredag ​​fra 8:55 til 18:05 (vi taler engelsk)
Ring tilbage
Kurv(0)

log in

Gendan adgangskode

vi ringer tilbage! (vi taler engelsk)